Foton och salig blandning

Senaste inläggen

Av Ingela - 29 juni 2010 15:07

Så här skrev ett företag sist i en jobbannons:

fler språkkunskaper i dem Europeiska språken är meriterande


Vad skall man säga? Jag ser ett stort fel och flera språkliga brister. Kan någon överhuvud taget bedömma ansökningarnas kompetens?

ANNONS
Av Ingela - 28 juni 2010 12:32

USA besitter nu 702 militära instalationer i 132 länder. De har nu övergett stragegin "low-intense-warfare" till förmån för "full-spectrum-dominance" USA har 800 skjutklara kärnstridsspetsar. Vem eller vilka är målet? Ingen vet, men vad vi vet är att det är centrumet, själva hjärtat av USA,s nuvarande politiska filosofi. Harold Pinter sa i sitt nobeltal "Trots de oerhörda odds vi har att kämpa mot, tror jag att hårdnackad, orubblig, obändig intellektuell beslutsamhet hos oss medborgare att finna sanningen om våra liv och våra samhällen- är en tvingande plikt som vilar på oss alla. Det är faktiskt obligatoriskt. Annars har vi ingen chans att återupprätta det som vi nästan helt förlorat, människans värdighet" 

ANNONS
Av Ingela - 20 juni 2010 02:43

Bröllopet

I nämnd ordning var behållningen

   1 Dans på Sunnanö av Evert Taube som bröllopsvals

   2 Lisa Nilssons klänning

   3 Viktorias och Daniels äkta lycka

   4 Romeo och Julia gruppen

   5 Orlys uppvärmda färdiglagade mat

I nämnd ordning tappade jag hakan

   1 Den Belgiska prinsessans oroliga klänning

   2. Silvias nya leende

   3 det otroligt fula gula och fransiga som något barnbarn till en SVT-chef knåpat ihop på Operans tak

Jag är inte rojalist men har följt denna tillställning och sett alla prominenta gäster och deras outfit denna dag. Det är fantastiskt att få vara med mitt i denna smet, som är historiens första helt offentliga beledsagad av mycket duktiga journalister

Av Ingela - 11 juni 2010 12:49

Jag läste i Metro att en kvinna som köpt en falsk Louis Vuttonväska i Venedig blivit bötfälld på 10000 kronor enligt en lag som förbjuder försäljning av förfalskade varor.  

Ja jisses! det är mycket man kan säga om juridik och rätt, men är det inte så att kunden alltid har fel numera och att EU och hela den gigantiska marknaden med dess globala förankringar har rätten på sin sida? Bondfångeriet har blivit en regel.


Jag läste också i Aftonbladet ett riktigt bra inlägg i Vilks-debatten av Petter Larsson, som nu är borttaget från all sökning... att yttrandefrihetens främsta bevekelsegrund inte är att få säga vilka stolligheter som helst, utan att det finns ett utrymme för medborgarna om ekonomiska, politiska och sociala frågor. Information av det slaget är inte lika tillgänglig som förföljelse av minoriteter eller kränkningar från stora företag eller länder. En helikopterattack mot Bagdad, giftdumpning utanför Elfenbenskusten eller stormningen av Mavi Marmara... Det är exempel på värdefull information som mörkas. Men man kan hitta en hel del intressant på wikileaks sida, som USA med flera länder vill stämpla som hot och terrorverksamhet.

För i krig och affärer får det inte finnas yttrandefrihet, bara en usel så kallad konstnärs förföljelse och mobbing skall höjas till yttandefrihetens norm.


Bilden i dag kan vi döpa till  "rondellfår"   


Av Ingela - 3 juni 2010 00:09

40 % av alla amerikaner anser att det är rätt att inskränka på de medborgerliga fri och rättigheterna enligt den amerikanska författningen för att förhindra terrorism. Patriot Act är lagändringar som instiftades av Busch efter 11 september, som ger CIA tillåtelse att lättare kunna avlyssna telefonsamtal, infiltrera grupper och utan att ansöka om tillstånd ta reda på vilka böcker någon har lånat, personers utbildning, sjukdomar och sjukhusvistelser. Lagändringarna, undantagstillståndet har förlängts nyligen av fredspristagaren och presidenten Obama.


 

Av Ingela - 17 maj 2010 13:23


  

 Första bilden från min ateljé 


Detta inlägg blir en liten blandning om tillvaron och hugskott.

Jag är utlasad, utkastad i kylan, utan någon som helst rättskydd från vårt socialsystem. Lånade pengar anses som inkost i den bästa av alla tänkbata världar... jag förstår både attentatsmän och rättshaverister (från tyskans "ha rätt") Men som den kreatör och överlevare jag är så sitter jag inte och lipar. Jag har inrett min målerilokal till en ateljé och gjort en hemsida och ni som följt mig i min fotobana förstår kanske att jag ämnar ta porträtt i min speciella stil, namnet är Ateljé Epoque. Jag har genom arbetsförmedlingen fått ett mycket tveksamt och dåligt betalt extrajobb, som telefonhäxa!!! Just det, efter 5 års teologistudier så är man kompetent att lägga tarotkort.. jag har också funderat vidare på min bok, men också en Pek-Dostojevskij. Tänk själva! Raskolnikow i hans psykotiska bryderi, den döda pantlånerskan, den listiga kriminalpolisen och Sonya den lättfotade! 

Jag hade säkert blivit anklagad för stöld av pek-bibelns författare, eller han kanske tycker att vi skall göra ett gemensamt projekt? 


Detta är adressen till min hemsida, men den kommer att bli snyggare, : www.ateje-epoque.se 
En del av min affärsidé är kropps och ansiktsmålning


Av Ingela - 17 april 2010 02:16

  Jag tror på tecken.

Denna potatis fick jag serverad i dag i Nodrdgården, Billdal. Ett underbart ställe, med god mat och atmosfär som dessutom hade ett galleri i anslutning till retaurangen, som jag önskar att jag kan få ställa ut bilder i. När denna potatis dök upp tyckte både jag och Malin, som arbetade då att det var ett tecken. Jo jag har den i min väska fortfarande..........

Av Ingela - 30 mars 2010 20:22


Nya finurliga program som ser ut som ett antivirusprogram har dykt upp på marknaden Total Virus Protection och Windows Protection Suite. Jag fick det när jag skulle minimera ett fönster på en sida med reklambanners, jag råkade klicka på bannern som genast började söka efter virus i min dator. Jag stoppade den men efter en dag så hade alla komponenterna hittat hit och ställde till det rejält. Jag «fick» inte gå in på sidor som kunde lösa mina problem. Pop-upfönster med reklam gjorde mig galen och fönstret som dök upp om hur smittad min dator var och att jag bara kunde lösa det genom att betala för det fulla programet dök upp hela tiden (Jag är glad över att jag har ett antivirusprogram som jag litar på och betalar för, annars kanske jag hade blivit helt kidnappad)


Dessa program avaktiverar andra program på datorn. Du kanske även kan se ett meddelande som påstår att din text editor har blivit av aktiverad och att det inte är nån idè med programet eftersom det finns ett virus inne i det. Fast att det finns inte något virus där! Total Virus Protection är en produkt framställd av mästare inom deras bransch, dom använder sig av kriminella metoder, därför är ett antal av deras fällor nästan helt och hållet oväntade.


Ta bort Total Virus Protection och Windows Protection Suite

Jag började med att stänga av internet och välja ett tidigare datum. Hämtade hem spyware doctor med antivirus till en annan dator utan att öppna den, som jag sedan överförde med minneskort och öppnade i min dator. Programmet ville ha kontakt med internet för uppdateringar, så jag startade webbläsaren för det. Därefter kunde programmet inte startas, antagligen stoppad av viruset. Jag installerade det då på nytt efter att ha stängt av webläsaren igen och hoppades att den var nöjd med de uppdateringar jag gjort. Jag var tvungen att betala för att rensa filerna. Jag slängde spywaredoctorn och hämtade Stopzilla istället. Alltså handlar dagens antivirusprogram om bekämpning av andra antivirusprogram som hijackar datorerna i syfte att sälja program eller att bara få ditt kontonummer. Verkar nästan som läkemedelsindustrins arbetssätt...Det kostade mig 790 kronor. Om man känner någon som är duktig att pilla bort alla delar i registret så kan man kanske komma undan billigare...Jag som har en benägenhet att tro på sammansvärjningar undrar om dom inte samarbetar? Vad har jag lärt mig? Att det går att få virus precis hur som helst och att datorbranschen är precis lika uppfinningsrik och ägnar sig åt bondgångeri på samma sätt som övriga delar av samhället. Att förtjäna sitt levebröd i dag har sällan att göra med just bröd.


Hemsidan till SpywareDoctorn http://www.spyware-review.net/remove-virus-protector/


Filer som hör ihop med infektion (Virus Protector):

anpf56mn5.exe
setup.exe


Det visade sig att det var Rogue antispyware som jag hade, eller bägge????

Windows Protection Suite / WindowsProtectionSuite Virus Removal Guide

Windows Protection Suite är en skurk ett falskt antivirusprogram, och är en klon av Windows System Suite. Falska program hoppas att lura användaren att tro att det är ett riktigt program. Programmet hoppas att skrämma användaren att köpa program genom att visa falska viruskontroll resultat. Programmet är falska och fungerar inte.

Virus Typ: Rogue Security Application: Klicka här för att läsa mer
Threat Level: 8 / 10  

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2018
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Foton och salig blandning med Blogkeen
Följ Foton och salig blandning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se