Foton och salig blandning

Direktlänk till inlägg 17 maj 2010

Sitz im leben

Av Ingela - 17 maj 2010 13:23


  

 Första bilden från min ateljé 


Detta inlägg blir en liten blandning om tillvaron och hugskott.

Jag är utlasad, utkastad i kylan, utan någon som helst rättskydd från vårt socialsystem. Lånade pengar anses som inkost i den bästa av alla tänkbata världar... jag förstår både attentatsmän och rättshaverister (från tyskans "ha rätt") Men som den kreatör och överlevare jag är så sitter jag inte och lipar. Jag har inrett min målerilokal till en ateljé och gjort en hemsida och ni som följt mig i min fotobana förstår kanske att jag ämnar ta porträtt i min speciella stil, namnet är Ateljé Epoque. Jag har genom arbetsförmedlingen fått ett mycket tveksamt och dåligt betalt extrajobb, som telefonhäxa!!! Just det, efter 5 års teologistudier så är man kompetent att lägga tarotkort.. jag har också funderat vidare på min bok, men också en Pek-Dostojevskij. Tänk själva! Raskolnikow i hans psykotiska bryderi, den döda pantlånerskan, den listiga kriminalpolisen och Sonya den lättfotade! 

Jag hade säkert blivit anklagad för stöld av pek-bibelns författare, eller han kanske tycker att vi skall göra ett gemensamt projekt? 


Detta är adressen till min hemsida, men den kommer att bli snyggare, : www.ateje-epoque.se 
En del av min affärsidé är kropps och ansiktsmålning


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ingela - Söndag 22 april 12:00

Jordens dag   I dag är det jordens dag. Såg en liten film om och av Jane Goddard med anledning av det. Hon beskriver sin egen kärlek till djur och natur och gör som så många andra, vädjar till vårt förnuft och hur varje liten enskild förändring r...

Av Ingela - 17 september 2017 20:57


Leda   Reflektioner kring radioprogrammet ”nyttan av att vara uttråkad” 2012 som går på djupet med ämnet ”uttråkning”,”boredom”.   Punkten i tillvaron där man menar sig vara uttråkad skiftar antagligen frå...

Av Ingela - 4 april 2017 02:57

  Har Hitlers tankar till slut vunnit?   Jag abonerar på eurosport, men ser bara på snooker. Jag tvingas emellertid se reklam för kommande program. Jag slås ofta över vilka kroppar man ser och vilka faror man utsätter sig för, som om de vore ...

Av Ingela - 10 oktober 2016 12:44

  Mitt liv är fullt av sidovinster, är allas liv det? Som när jag inte vill ringa det där samtalet så straffar jag mig med att vika tvätt, eller när jag drar mig för att gå och handla och istället bakar ett bröd. Någon gång letar jag efter ett ti...

Av Ingela - 2 september 2016 20:24

  Om katten själv får bestämma   Så väljer han Whiskas… Eller? Vem väljer? Katten, jag eller Whiskasproducenten? Jag stod maktlös med min hemgjorda kattmat, med garanterat nyfångade fisk, inför Whviskas vetenskapligt ihoprörda rece...

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ Foton och salig blandning med Blogkeen
Följ Foton och salig blandning med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se